Skip to main content

Presentem la darrera publicació de Rebombori Edicions: ÀNGELS, del dramaturg i escriptor Carles Alberola Ortiz i de la il·lustradora Ana Collado Díaz . Un conte sobre el càncer infantil, des d’una perspectiva màgica i extraordinària. Una història que parla sobre el valor de la gent que t’estima i dels àngels de la guarda que ens cuiden.

Carles Alberola, escriptor, dramaturg, actor i director, forma part d’Albena Teatre i Albena Produccions junt amb Toni Benavent. Es tracta d’una de les figures més representatives de la cultura valenciana contemporània. Ara s’endinsa en una obra molt personal, per a la qual ha buscat un format sorprenent.

Ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració per tal de difondre aquest llibre i l’acte de presentació. En cas de trobar interessant mantindre una entrevista, contactar telefònicament o rebre més informació (imatges, part del text, dates de signatures…) podeu escriure o telefonar al 601053762 (Laia Serna, editora).

També volem convidar-vos a l’acte que tindrà lloc en el Teatre Principal el 20 de maig a les 19:30, amb la presència de l’autor, la il·lustradora i representació de l’editorial. Després d’una breu presentació i col·loqui tindrà lloc la sigatura d’exemplars, que també estaran a dispossició dels assistents. Encara que l’entrada és lliure fins completar aforament, preguem confirmació d’assistència.

SINOPSI

Alba té 8 anys i hui l’operen d’un tumor al cervell. Té por. Molta por de no tornar a obrir els ulls després de l’operació. Àngels, la infermera que la tracta, estarà al seu costat fins i tot quan l’estan operant. La intervenció serà un viatge màgic pel cervell d’Alba, on els desitjos i les pors lluitaran per imposar-se.

Rebombori Cultural